But baby, there you go againg, there you go again making me love you. | MajaLundqvist

MajaLundqvist

Annons

But baby, there you go againg, there you go again making me love you.

Hej! Hade orienteringsdag idag, glömde helt bort det… Men va ändå tvungen att orientera med jeans och mina nya skor… Sååå dom måste tvättas. Men det fanns då korv att äta hihi:D Jag gjorde med Joanna hihi, vi tog 9 stycken, och 2 helt själva;) Och sen slutade vi 1, lyckan då asså.

Och nu ska jag starta en film sen ska jag väl bara va hemma ikväll hade jag tänkt. 

Hihihihi TAGGA marknadsdisco på fredag asså!!!:D Hihihhi, kommer bli awesome! Och nu är jag ju inte sjuk så det blir helgrymt! Får se när jag vaknar på lördag hihih… Men jaaa, nu ska ag starta filmen så hejdå!

ghjkl

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats